​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

Kartonnen dozen op maat

February 7, 2022
Inhoudsopgave

Dozen op maat zijn ideaal om producten op een veilige en efficiënte manier te versturen. De reden dat het loont om voor dozen op maat rondom je product te kiezen in plaats van standaard dozen heeft te maken met hoe er vaak schade ontstaat tijdens transport. Als een product in een te kleine doos zit zal die in eerste instantie niet lekker passen na wat proppen kan het zijn dat die er toch in gaat alleen super strak, hierdoor ontstaat er een enorme druk van binnenuit op de doos. Zodra deze doos ergens tegenaan stoot wat tijdens transport geen onwaarschijnlijkheid is, zal deze door de druk knappen en scheurt de doos open. Het tegenovergestelde gebeurd wanneer de doos te groot is, Hierbij zal het product gaan schuiven in de doos elke botsing die het product maakt met de binnenkant van de doos kan voor een beschadiging zorgen. Dit kan voor een gedeelte opgevangen worden door goed op te vullen maar helaas is dat niet altijd mogelijk.

Kartonnen dozen op maat

Kartonnen dozen op maat kunnen in verschillende kwaliteit golfkarton gemaakt worden. Welke kwaliteit karton je per doos nodig hebt verschilt per situatie. Vanzelfsprekend geldt dat zwaardere producten in zwaardere kwaliteit karton verstuurd dienen te worden zodat deze niet beschadigd raken tijdens transport. In de golfkarton zijn er een aantal verschillende kwaliteiten die vaak gebruikt worden. De twee meest gangbare zijn de 3mm enkelgolf(B-golf) en de 7mm dubbelgolf(BC-golf). De 3mm enkelgolf is de kwaliteit die voor wat lichtere producten voldoende stevigheid zou moeten bieden als verzending.

Neem vandaag nog contact met ons op waarneer u interesse heeft, 123kartonnendozen staat graag voor u klaar.

 

https://www.123kartonnendozen.nl/webwinkel/nl/dozen-op-maat/vouwdozen-op-maat/g-10000093

Gerelateerde

Berichten

recensies van ons

Ontdek ons brede aanbod aan productreviews, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van ondernemers en professionals te voldoen.