​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

Search
Close this search box.

De Beste Printers voor jou van het Jaar 2023​

onze expert samengestelde lijst van de best beoordeelde Printers van het Jaar.

Printers zijn apparaten die digitale bestanden omzetten in fysieke afdrukken op papier of andere media. Er zijn verschillende soorten printers beschikbaar, waaronder inkjetprinters, laserprinters, all-in-one printers, fotoprinters en draadloze printers. Inkjetprinters zijn geschikt voor tekst- en afbeeldingsdocumenten, terwijl laserprinters ideaal zijn voor grote hoeveelheden tekstdocumenten. All-in-one printers bieden multifunctionaliteit, fotoprinters leveren hoge afdrukkwaliteit en draadloze printers maken verbinding zonder kabels.

front-view-still-life-printer-composition

Producttype

Elektronica

Inhoudsopgave

Dit zijn de magnifieke top 10 kandidaten, zorgvuldig gekozen als De Beste Printers voor 2023

01

Kyocera - Ecosys - M6235cidn - Laserprinter

5/5
Kyocera - Ecosys - M6235cidn - Laserprinter

De Kyocera Ecosys M6235cidn MFP All-In-One witte A4 laserprinter met een snelheid van 35 pagina’s per minuut (zwart) is de ideale printer voor zowel Print, Fax, Copy als Scan. De printresolutie is 1200x1200dpi, en de scan resolutie is 600x600dpi. De M6235cidn heeft 1GB geheugen, een 1.200Mhz processor, een hi-speed USB 2.0 en een slot voor optionele SD/SDHC-kaart. De printcapaciteit gaat tot gemiddeld 100.000 pagina’s, met een papierlade van 250 vellen en is geschikt voor dubbelzijdig te printen. De M6235cidn is voorzien van een lcd scherm, waarop je instellingen aanpast. De afmetingen zijn 619,5x480x577mm en de printer weegt 36,5kg.

Epson EcoTank ET-16600 - All-in-One Printer

02

Epson EcoTank ET-16600 - All-in-One Printer

5/5

Met de AVM FRITZ!Repeater 3000 kan je snel en veilig je draadloze netwerk uitbreiden met een gecombineerde snelheid van 3000 Mbps. Het creëert één groot thuisnetwerk met een enkele naam en wachtwoord, waardoor je een naadloos Mesh WiFi-netwerk kunt opzetten met een AVM FRITZ!Box. De repeater zorgt voor maximale beveiliging met moderne versleutelingsstandaarden. Plaats de repeater op een locatie met een sterk wifi-signaal. Ideaal voor woningen met meerdere apparaten en dode zones buiten het bereik van de router. Installeer de repeater door deze op een stopcontact aan te sluiten en de WPS-knop op zowel de repeater als de router in te drukken binnen 2 minuten. De LED-indicator op de behuizing geeft de signaalsterkte aan voor optimale plaatsing.

03

Epson EcoTank ET-5800 - All-in-One Printer

5/5
Epson EcoTank ET-5800 - All-in-One Printer

Met de Epson EcoTank ET-5800 voer je moeiteloos al je print-, scan-, kopieer- en faxtaken uit. Deze printer heeft twee papierladen aan de voorkant voor elk 250 vellen en een ADF-functie aan de achterkant voor 50 vellen. Je kunt draadloos printen via mobiel, WiFi en ethernet. Dankzij de EcoTank technologie met inkttanks hoef je je geen zorgen te maken over lege cartridges en verstopte printkoppen. De bediening is eenvoudig via het 10.9-inch LCD-scherm, en je kunt gemakkelijk printen vanaf mobiele apparaten via Wi-Fi en de Epson iPrint app. Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en software, en de standaard meegeleverde inktflessen hebben een grote capaciteit.

Vind de perfecte match voor jouw behoeften uit onze zorgvuldig beoordeelde top 4-10 selecties.

Laat ons je begeleiden naar de ideale Printers die aan al jouw eisen voldoet.

Hier zijn enkele zorgvuldig beoordeelde printers die aan verschillende behoeften voldoen. Deze printers bieden diverse functies, afdrukkwaliteit en connectiviteitsopties. Het is belangrijk om je specifieke behoeften en budget in overweging te nemen bij het maken van je keuze.

04

Canon Printer pixma PRO-300 A3+

5/5
Canon Printer pixma PRO-300 A3+

Met de Canon imagePROGRAF PRO-300 printer kun je levendige prints maken tot A3+ formaat. De printer heeft 10 Lucia Pro-pigmentinkten voor uitstekende kleuren, een 3-inch touchscreen voor eenvoudige bediening en wordt geleverd met gratis Professional Print & Layout-plugin en -software. De PRO-300 biedt printen zonder witrand op verschillende soorten media, heeft een compact formaat en veel mogelijkheden. Met de printer kun je galeriekwaliteit prints maken zonder inkt te hoeven wisselen, en het kleurenbereik is verbeterd voor sprekender resultaten. De printer heeft een 3-inch kleuren touchscreen voor snelle navigatie.

05

Epson EcoTank ET-8550 - All-in-One

4.8/5
Epson EcoTank ET-8550 - All-in-One Printer

De Epson EcoTank ET-8550 is een all-in-one printer met uitstekende prestaties en ongeëvenaarde kwaliteit. Deze printer maakt gebruik van een innovatief inkttanksysteem, waardoor je tot drie jaar kunt printen zonder inkt bij te vullen. De printer is voorzien van een automatische documentinvoer van 50 vellen, kan dubbelzijdig afdrukken en is geschikt voor het afdrukken van foto’s op hoogwaardig fotopapier. Met de zes individuele inkttanks produceert de ET-8550 foto’s van professionele kwaliteit. De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en inktflessen. Een USB-printerkabel is niet inbegrepen.

06

Canon MF645Cx - All-in-One

4.7/5
Canon MF645Cx - All-in-One Laserprinter

De Canon MF645Cx is een laserprinter met afdruk-, kopieer-, scan- en faxfuncties in kleur. Het biedt een maximale afdrukresolutie van 1200 x 1200 DPI en een maximale kopieerresolutie van 600 x 600 DPI. Het heeft een optische scanresolutie van 600 x 600 DPI en ondersteunt het faxen in kleur. De printer is compatibel met Wi-Fi en is verkrijgbaar in zwart-wit.

07

Epson Perfection V850 Pro - Scanner

4.6/5
Epson Perfection V850 Pro - Scanner

De Epson V850 Pro scanner biedt professionele kwaliteit scans van dia’s, films, mediumformaat en afdrukken. Met een dual-lens systeem kan het schakelen tussen 6400 dpi voor dia’s en film, en 4800 dpi voor foto’s. De scanner heeft een snelle opwarmtijd, verwijdert automatisch stof en krasjes, en wordt geleverd met twee sets filmhouders. 

Heb je vragen over Printers ?

Bekijk onze FAQ-sectie

Wat zijn de beste top 3 Printers van 2023?
Wij hebben grondig onderzoek gedaan en de volgende drie Printers naar voren laten komen als de absolute top voor 2023.
  1. Kyocera - Ecosys - M6235cidn - Laserprinter
  2. Epson EcoTank ET-16600 - All-in-One Printer
  3. Epson EcoTank ET-5800 - All-in-One Printer
Wat zijn de verschillende soorten printers?

Er zijn verschillende soorten printers, waaronder inkjetprinters, laserprinters, thermische printers, dot-matrixprinters en draadloze printers. Elke printer gebruikt een andere technologie om afdrukken te maken.

Wat is de afdrukkwaliteit van een printer?

De afdrukkwaliteit van een printer verwijst naar de helderheid, scherpte en precisie van de afdrukken. Het wordt meestal gemeten in dpi (dots per inch), waarbij een hogere dpi-waarde resulteert in een betere afdrukkwaliteit. Een hogere dpi zorgt voor meer gedetailleerde en scherpere afdrukken.

Het is tijd voor het ultieme beslissingsmoment!

Neem een Weloverwogen Beslissing met onze Gids voor de beste Printers

Bij het kiezen van de beste printer is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals afdrukkwaliteit, afdruksnelheid, functionaliteiten, connectiviteitsopties, verbruikskosten, betrouwbaarheid en duurzaamheid, en je budget. Het raadplegen van aanbevelingen en beoordelingen van experts kan ook helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.