​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

Search
Close this search box.

De Beste Shredder voor jou van het Jaar 2023

onze expert samengestelde lijst van de best beoordeelde Shredder van het Jaar.

Een shredder is een apparaat dat wordt gebruikt om documenten, papier of andere materialen in kleine, onleesbare stukjes te versnipperen. Bij het kiezen van een shredder zijn belangrijke factoren om te overwegen onder andere de capaciteit, snijstijl, veiligheidsniveau, extra functies en betrouwbaarheid. Het is ook essentieel om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij het gebruik ervan. Vergelijk verschillende modellen en raadpleeg specificaties voor het nemen van een beslissin

Rexel Momentum M515 Papierversnipperaar

Producttype

Kantoormeubelen

Inhoudsopgave

Dit zijn de magnifieke top 10 kandidaten, zorgvuldig gekozen als De Beste Shredder voor 2023

01

Leitz Shredder IQ Office Pro Papierversnipperaar P5+

5/5
Leitz Shredder IQ Office Pro Papierversnipperaar P5+

De tekst beschrijft de eigenschappen van de Leitz IQ Office Pro papierversnipperaar. Het model heeft een veiligheidsniveau van DIN P5 cut met ultrakleine versnippering, biedt een stille werking en heeft een continue werkduur van 4 uur. Het kan maximaal 15 A4 vellen tegelijk versnipperen en heeft een grote opvangbak van 30L. De machine is voorzien van anti-vastloop technologie en tiptoetsbediening. Het heeft een veilig slot en kan gemakkelijk worden verplaatst met vier wielen. De machine voldoet aan de AVG-wetgeving.

HP Pro Shredder 12MC Papierversnipperaar 25L P5 Kantoorgebruik

02

HP Pro Shredder 12MC Papierversnipperaar

5/5

De tekst beschrijft de HP Pro Shredder 12MC, een high-end papiervernietiger van HP. Het apparaat heeft een snijcapaciteit van 12 A4 vellen en maakt gebruik van microsnede om gevoelige gegevens te versnipperen volgens de GDPR-voorschriften. Het heeft een lange bedrijfstijd van 30 minuten en een stille werking van 55 dB. De papiervernietiger is voorzien van anti-papierstoringstechnologie, een uittrekbare opvangbak van 25 liter en indicatoren voor oververhitting en overbelasting. Het apparaat kan papier, creditcards, paperclips en nietjes versnipperen. De afmetingen zijn 271,5x400x592mm en het gewicht is 14,3 kg.

03

Fellowes papierversnipperaar 6C - snippers P4 - 6 vel - zwart

4.4/5
Fellowes papierversnipperaar 6C - snippers P4 - 6 vel - zwart

De tekst beschrijft de Fellowes papierversnipperaar 6C, geschikt voor thuisgebruik. Het apparaat versnippert papier, nietjes, creditcards en paperclips tot 4 x 35 mm deeltjes. Het heeft een ruime opvangbak van 11 liter, een veiligheidsslot en een stille motor. De papierversnipperaar heeft een snippergrootte van P-4 volgens DIN-normen en heeft een bedrijfscyclus van 3 minuten aan/30 minuten uit. Het heeft een invoerbreedte van 220 mm en weegt 3,63 kg. Het wordt aanbevolen voor licht gebruik en heeft een garantie van 1 jaar op de machine en 3 jaar op het snijmechanisme.

Vind de perfecte match voor jouw behoeften uit onze zorgvuldig beoordeelde top 4-10 selecties.

Laat ons je begeleiden naar de ideale Shredder die aan al jouw eisen voldoet.

Onthoud dat het belangrijk is om jouw specifieke behoeften en budget in overweging te nemen bij het kiezen van een shredder. Lees reviews, vergelijk specificaties en bepaal welke functies het meest relevant zijn voor jouw situatie. Zo kun je de ideale shredder vinden die aan al jouw eisen voldoet.

04

Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar

4.2/5
Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar

De tekst beschrijft de Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar, die tot 8 vellen tegelijkertijd vernietigt. Het heeft een beveiligingsniveau van P3 Cross Cut met snippers van 5×42 mm. De machine heeft een continue doorlooptijd van 3 minuten en kan gemakkelijk meerdere documenten vernietigen, inclusief nietjes en paperclips. De opvangbak heeft een capaciteit van 15 liter, wat overeenkomt met 100 A4-vellen. De papierversnipperaar wordt geleverd met 2 jaar garantie.

05

Papiervernietiger PS3640 | Papierversnipperaar

3.4/5
Papiervernietiger PS3640 | Papierversnipperaar

De tekst beschrijft de sam office papiervernietiger model Paper Shred PS3640. Het is een zware kwaliteit papiervernietiger met P5 micro cut technologie, geschikt voor intensief gebruik op kantoor. De papiervernietiger heeft een capaciteit van 22 A4-vellen per keer en een opvangbak van 80 liter. Het kan ook kaarten en cd’s vernietigen. De machine is verrijdbaar en heeft een automatisch start en stop systeem, anti-vastloop beveiliging en safe touch technologie. Het is geschikt voor grote kantoren.

06

Papiervernietiger PS1285 | Papierversnipperaar

3.4/5
Papiervernietiger PS1285 | Papierversnipperaar

De tekst beschrijft de sam office papiervernietiger model Paper Shred 1285. Het is een betrouwbare papiervernietiger met P5 micro cut technologie, geschikt voor regulier dagelijks gebruik thuis of op kantoor. De papiervernietiger heeft een capaciteit van 10 A4-vellen per keer en een opvangbak van 28 liter. Het kan ook kaarten en cd’s vernietigen. De machine is verrijdbaar en heeft een automatisch start en stop systeem en een automatische anti-vastloop beveiliging. Het is geschikt voor kleine tot middelgrote kantoren met 1 tot 5 personen. De papiervernietiger wordt geleverd met 2 jaar garantie.

07

HP OneShred 8CC - Papierversnipperaar - Shredder

5/5
HP OneShred 8CC - Papierversnipperaar - Shredder

De HP OneShred-serie is een nieuwe serie papiervernietigers van het merk HP. Ze hebben een modern wit design en zijn geschikt voor thuis of een klein kantoor. De HP OneShred 8CC papiervernietigers kunnen tot 8 A4-vellen versnipperen tot kleine deeltjes van 5 mm x 18 mm. Ze kunnen ook paperclips, nietjes en creditcards verwerken. De papiervernietigers voldoen aan veiligheidsniveau P-4 en hebben een afkoelperiode van 50 minuten na vier minuten gebruik. De HP OneShred 8CC weegt 4,3 kg, heeft een snijsnelheid van 1,8 meter per minuut en een opvangbak van 15 liter. 

Heb je vragen over Shredder ?

Bekijk onze FAQ-sectie

Wat zijn de beste top 3 Shredder van 2023?
Wij hebben grondig onderzoek gedaan en de volgende drie Shredder naar voren laten komen als de absolute top voor 2023.
  1. Leitz Shredder IQ Office Pro Papierversnipperaar P5+
  2. HP Pro Shredder 12MC Papierversnipperaar
  3. Fellowes papierversnipperaar 6C - snippers P4 - 6 vel - zwart
Wat kan ik versnipperen met een Shredder?

Naast papier kunnen de meeste shredders ook andere materialen versnipperen, zoals nietjes, paperclips en creditcards. Sommige geavanceerdere shredders kunnen zelfs cd's, dvd's en andere optische media vernietigen.

Kan ik versnipperd papier recyclen?

Ja, versnipperd papier kan in veel gevallen worden gerecycled. Het is echter belangrijk om te controleren wat het recyclingbeleid is in jouw regio, omdat sommige recyclingcentra mogelijk geen versnipperd papier accepteren. Als je versnipperd papier wilt recyclen, kun je het het beste in een papieren zak of kartonnen doos verzamelen en het af

Het is tijd voor het ultieme beslissingsmoment!

Neem een Weloverwogen Beslissing met onze Gids voor de beste Shredder

Het ultieme beslissingsmoment met onze gids voor de beste shredders. Overweeg je specifieke behoeften zoals capaciteit, veiligheidsniveau en extra functies om een weloverwogen keuze te maken. Lees reviews en vergelijk specificaties om de shredder te vinden die het beste aan jouw eisen voldoet. Succes met je beslissing!