​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

Search
Close this search box.

De Beste Serverbehuizingen voor jou van het Jaar 2023​

onze expert samengestelde lijst van de best beoordeelde Serverbehuizingen van het Jaar.

Serverbehuizingen, ook wel serverkasten of racks genoemd, zijn fysieke behuizingen die specifiek zijn ontworpen om servers en andere apparatuur veilig en georganiseerd te huisvesten. Ze bieden bescherming, beveiliging en geordende opslag voor servers, netwerkapparatuur, opslagapparaten en andere componenten die nodig zijn voor een goed functionerend computernetwerk. Serverbehuizingen zijn gestandaardiseerd op verschillende hoogtes, zoals 1U, 2U, 4U, enzovoort. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal zoals staal of aluminium en bieden ruimte voor het monteren van meerdere server- of netwerkapparaten in een gestapelde configuratie. Deze behuizingen hebben functies zoals uitneembare zijpanelen, ventilatoren of koelsystemen, kabelbeheer en sloten voor beveiliging. 

Server racks in computer network security server room data center. dark blue. Generative AI.

Producttype

Elektronica

Inhoudsopgave

Dit zijn de magnifieke top 10 kandidaten, zorgvuldig gekozen als De Beste Serverbehuizingen voor 2023

01

DSIT 12U Patchkast - Wandkast 19'' met glazen voordeur

5/5
DSIT 12U Patchkast - Wandkast 19'' met glazen voordeur

Deze 12U serverkast/wandkast heeft een glazen voordeur, plaatstalen achterwand, uitneembare zijpanelen en ventilatiegaten in de bodem- en dakplaat. Het heeft 4 x 19 inch profielen met hoogte aanduiding en de deuren kunnen zowel links- als rechtsdraaiend worden geplaatst. De kast heeft kabelinvoer aan de boven- en onderkant en is voorzien van sloten op de voordeur en zijpanelen. Het wordt gebruiksklaar geleverd en heeft een maximale inbouwdiepte van ± 500 mm. Het wordt geleverd inclusief 20 kooimoeren en 6 sleutels (2 per slot).

Alfaco 19-6406, 6U, 19" Patchkast - Wandkast met glazen voordeur

02

Alfaco 19-6406, 6U, 19" Patchkast - Wandkast met glazen voordeur

5/5

Onze server-, patch- en wandkasten zijn gemaakt van gepoedercoat plaatstaal (SPCC). Ze hebben een voordeur met een springslot en ventilatiegaten aan de randen. De voordeur kan zowel links als rechts worden gemonteerd. De kasten hebben afneembare zijpanelen met slot, 4 maal 19 inch profielen met hoogtenoteringen, kabelinvoer aan de boven- en onderkant, en ventilatiegaten in de bodemplaat en dakplaat. Ze hebben een maximale belastbare capaciteit van 60 kg en zijn geschikt voor eenvoudige installatie, zoals in de telecommunicatie. De kasten worden kant-en-klaar geleverd en zijn volledig demonteerbaar. De maximale inbouwdiepte is ± 370 mm. Ze worden geleverd inclusief 20 kooimoeren en 6 sleutels (2 per slot).

03

Easy-Rack wand patchkast met glazen deur. 6U, 450mm diep.

5/5
Easy-Rack wand patchkast met glazen deur. 6U, 450mm diep.

De Easy-Rack patchkasten hebben een fraai vormgegeven glazen deur die zowel links als rechtsdraaiend gemonteerd kan worden. Ze worden geleverd als ‘ready-to-assemble’ en zijn eenvoudig te monteren. De algemene kenmerken zijn: Merk: Easy Rack, MPN: A654GD, Kleur: Zwart, Vermogen: 0 W. De kasten hebben een gewicht van 14 kg en worden geleverd met de volgende afmetingen: verpakking breedte: 560 mm, verpakking hoogte: 368 mm, verpakking lengte: 450 mm.

Vind de perfecte match voor jouw behoeften uit onze zorgvuldig beoordeelde top 4-10 selecties.

Laat ons je begeleiden naar de ideale Serverbehuizingen die aan al jouw eisen voldoet.

Om de perfecte serverbehuizing te vinden die aan jouw behoeften voldoet, raad ik je aan om online te zoeken naar gerenommeerde technologiebeoordelingssites, fora of gespecialiseerde winkels. Deze bronnen bieden gedetailleerde beoordelingen, vergelijkingen en ranglijsten van serverbehuizingen, gebaseerd op kenmerken, prestaties en gebruikerservaringen. Het is belangrijk om je specifieke behoeften en vereisten in overweging te nemen, zoals de benodigde hoogte, het aantal serverapparaten, gewenste koeling en ventilatie, kabelbeheer, beveiligingsfuncties en beschikbare ruimte. Door een grondige evaluatie van je behoeften en het raadplegen van betrouwbare bronnen, kun je de juiste serverbehuizing vinden die het beste past bij jouw specifieke vereisten.

04

Alfaco 10-3415, 10", 15U serverkast - wandkast, GEMONTEERD

5/5
Alfaco 10-3415, 10", 15U serverkast - wandkast, GEMONTEERD, gehard glazendeur

Onze server- en patchkasten zijn gemaakt van gepoedercoat plaatstaal (SPCC) en bieden verschillende kenmerken, zoals een springslot op de voordeur, ventilatiegaten aan de randen van de deur, de mogelijkheid om de deur zowel links als rechts te monteren, afneembare zijpanelen met slot, vier 19 inch profielen met hoogtenoteringen, kabelinvoer aan de boven.

05

Inter-Tech computerbehuizingen IPC 4U-4408

5/5
Inter-Tech computerbehuizingen IPC 4U-4408

De Inter-Tech IPC 4U-4408 is een rackformaat serverbehuizing gemaakt van staal. Het heeft 2 geïnstalleerde ventilatoren aan de achterkant met een diameter van 80 mm. Het ondersteunt harde schijven van zowel 2,5 inch als 3,5 inch. De behuizing heeft LED-indicatoren voor HDD, netwerk en stroom. De afmetingen zijn 48 cm breed, 52 cm diep en 17,8 cm hoog.

06

Inter-Tech 88887236 computerbehuizing Rack Zwart

5/5
Inter-Tech 88887236 computerbehuizing Rack Zwart, Grijs

Inter-Tech 88887236 is een serverrack met een stalen behuizing en een vormfactor van Rack. Het heeft 3x 120 mm ventilators aan de voorkant en ondersteunt 120 mm ventilators aan zowel de voor- als achterkant. De afmetingen zijn 482 mm (B) x 688 mm (D) x 178 mm (H). 

07

Inter-Tech computerbehuizingen IPC 2U-2404S

4/5
Inter-Tech computerbehuizingen IPC 2U-2404S

Inter-Tech IPC 2U-2404S. Formaat: Rack, Soort: Server, Materiaal: Staal. Supported hard disk drive sizes: 2.5,3.5″. LED-indicatoren: HDD, Netwerk, Stroom. Breedte: 48 cm, Diepte: 44 cm, Hoogte: 8,9 cm. Breedte van de verpakking: 55 cm, Diepte van de doos: 56 cm, Hoogte van de verpakking: 15,5 cm

Heb je vragen over Serverbehuizingen ?

Bekijk onze FAQ-sectie

Wat zijn de beste top 3 Serverbehuizingen van 2023?
Wij hebben grondig onderzoek gedaan en de volgende drie Serverbehuizingen naar voren laten komen als de absolute top voor 2023.
  1. DSIT 12U Patchkast - Wandkast 19'' met glazen voordeur
  2. Alfaco 19-6406, 6U, 19" Patchkast - Wandkast met glazen voordeur
  3. Easy-Rack wand patchkast met glazen deur. 6U, 450mm diep.
Waarom is een serverbehuizing belangrijk?

Een serverbehuizing heeft verschillende voordelen, waaronder fysieke bescherming tegen schokken, stof, vocht en andere gevaren. Het biedt beveiliging door middel van vergrendelingsmechanismen om ongeautoriseerde toegang tot de apparatuur te voorkomen. Daarnaast zorgt het voor organisatie doordat kabels, schijven en andere componenten netjes kunnen worden georganiseerd in een gestructureerde omgeving. Tot slot hebben serverbehuizingen vaak ventilatoren en luchtstroomsystemen om de apparatuur koel te houden en oververhitting te voorkomen.

Welke soorten serverbehuizingen zijn er?

Er zijn verschillende soorten serverbehuizingen beschikbaar, waaronder towerbehuizingen: Deze behuizingen lijken op grote pc-torens en zijn geschikt voor kleine tot middelgrote serverinstallaties. Rackbehuizingen: Deze behuizingen zijn ontworpen om te worden gemonteerd in serverracks, waardoor ze efficiënt gebruikmaken van verticale ruimte. Bladebehuizingen: Deze behuizingen zijn specifiek ontworpen voor blade servers, waarbij meerdere dunne serverbladen in één behuizing worden geplaat.

Het is tijd voor het ultieme beslissingsmoment!

Neem een Weloverwogen Beslissing met onze Gids voor de beste Serverbehuizingen

Het kiezen van de juiste serverbehuizing is een belangrijke beslissing, omdat het invloed heeft op de fysieke bescherming, beveiliging, organisatie en koeling van uw servers. Bij het maken van deze keuze moet u rekening houden met capaciteit, schaalbaarheid, omgevingsfactoren, beveiliging, koeling, budget, en betrouwbaarheid en kwaliteit. Door deze factoren zorgvuldig af te wegen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen bij het kiezen van de beste serverbehuizing die aan uw specifieke behoeften voldoet, inclusief uw toekomstige groeiplannen en budget.