​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

Search
Close this search box.

Volvo autonome rijfunctie Ride Pilot zonder begeleiding

January 12, 2022
Inhoudsopgave

Volvo Cars zal zijn autonome rijfunctie Ride Pilot zonder begeleiding voor het eerst introduceren bij klanten in de staat Californië in de Verenigde Staten.

Door voort te bouwen op een toonaangevende veiligheidsnorm die ook in de volgende generatie volledige elektrische auto’s van Volvo Cars zal worden toegepast, zal Ride Pilot meer tijd vrijmaken voor klanten en het rijden met een Volvo nog comfortabeler en aangenamer maken.

Zodra is geverifieerd dat het veilig is voor gebruik op de snelweg, zal Ride Pilot beschikbaar zijn als add-on abonnement op de aankomende volledig elektrische SUV van het merk.
Dit nieuwe vlaggenschip van het bedrijf wordt later dit jaar onthuld.

Voor zijn volgende generatie auto’s zet Volvo Cars een nieuwe standaard voor veiligheid, met over-the-air software-updates in combinatie met een state-of-the-art sensoropstelling. De software is ontwikkeld door autonoom rijden (AD) softwarebedrijf Zenseact, samen met Volvo Cars’ eigen team van ontwikkelaars en ontwikkelaars van Luminar, een van Volvo’s technologiepartners. De sensoropstelling bestaat uit meer dan twee dozijn sensoren, waaronder de geavanceerde Iris LiDAR-sensor van Luminar, die hand in hand werken met de ontwikkelde software.

Populaire Lease modellen

Populairste Volvo-modellen om te leasen zijn de XC40, en V60. Via Volvo Private Lease zijn ze voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

XC40

De Volvo XC40 is de eerste compacte SUV van Volvo. Het is het jongere broertje van de Volvo XC60 en de Volvo XC90. Hij werd na de lancering meteen een groot succes en is de best verkopende Volvo op dit moment. In 2018 werd hij uitgeroepen tot “Auto van het Jaar”.  

Naast een hybride uitvoering is in 2020 ook een volledig elektrische XC40 geïntroduceerd,  de Volvo XC40 Recharge.

Het instapmodel van de XC40 is de Base. Het interieur is zeer modern. Er is geen overdaad aan knopjes. De bestuurder en passagier voorin hebben genoeg ruimte en ook de beenruimte achterin is prima.

In Nederland houden we van het stoere design en de hogere zit van SUV’s. Volvo XC40 Private Lease is een voordelige manier om in een splinternieuwe Volvo te rijden.

V60

De Volvo V60 is middelgrote luxe stationwagen. Hij werd in 2010 geïntroduceerd. Het is de stationcarversie van de Volvo S60 sedan. In 2018 volgt de tweede generatie. Deze is groter en praktischer en ook de bagageruimte is ruimer.

De letter “V” staat voor “Versatility”. Dit betekent “veelzijdig” in het Nederlands. Een passende benaming. Mede vanwege de grote achterklep en laadruimte die het makkelijk maken om veel bagage te nemen.

De V60 is voorzien van het Volvo City Safety-systeem. Hierdoor stopt de auto automatisch bij een dreigende botsing onder de 31 kilometer per uur.

Met Volvo V60 Private Lease rijd je een ruime gezinsauto voor een aantrekkelijke prijs.

Elektrische auto

De ontwikkeling op het gebied van elektrische auto’s gaan zo snel dat de zorgen over de restwaarde terecht zijn. Er worden momenteel miljarden geïnvesteerd in innovatie en er komen continue betere elektrische auto’s.

Een nieuwe elektrisch auto is nu relatief duur om aan te schaffen. En het is maar de vraag wat deze auto over een paar jaar oplevert als er nieuwe en betere auto’s op de markt zijn.

Met de private lease van een elektrische auto is die onzekerheid er niet. Al houdt de leasemaatschappij er met de prijsstelling van het maandelijkse tarief uiteraard wel rekening mee.

Private Lease

Volvo modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Volvo Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Wil je leasen, maar heb je nog geen idee welke auto bij je past? Een Private Lease Vergelijker biedt dan uitkomst. Filter in de private lease-vergelijker op verschillende categorieën. Bepaal bijvoorbeeld je budget, de looptijd, het aantal deuren en het aantal kilometer dat je verwacht te rijden. Je ziet nu precies welke auto’s aan jouw wensen voldoen.

Regelmatig hebben aanbieders scherpe aanbiedingen. Het is de moeite waard om dit goed in de gaten te houden want een korting van €20 per maand levert je, bij een looptijd van 60 maanden, een totaalvoordeel op van € 1.200. Maar is een goedkope deal ook daadwerkelijk een goede deal? Dit is helaas zeker niet altijd het geval. Contractvoorwaarden zoals een strenge opzegvoorwaarden of een hoge meerprijs per kilometer kunnen een private lease aanbieding toch minder aantrekkelijk maken. 

 

Gerelateerde

Berichten

recensies van ons

Ontdek ons brede aanbod aan productreviews, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van ondernemers en professionals te voldoen.