​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

De spar van het huis: Hoe gebruik je neonborden?

December 2, 2022
Inhoudsopgave

Zeker, LED lampen zijn misschien energiezuiniger. Maar er is gewoon iets met een neonbord dat retrostijl en klassieke coolheid uitstraalt. Of je nu een extra accent aan je interieur wilt geven of een statement wilt maken in de winkel van je bedrijf, neonlichten zijn altijd een opvallende toevoeging. Hier zijn enkele tips over hoe je neonlichten kunt gebruiken om wat persoonlijkheid aan je ruimte toe te voegen. Neon art is de perfecte oplossing op meer creativiteit aan te brengen in huis.


neon sign

Word creatief met je woorden

Een van de leuke dingen van neonlichten is dat ze je de mogelijkheid geven om creatief te zijn met je woorden. Bedenk welke boodschap je wilt overbrengen en ga dan speels om met hoe je het zegt. Of het nu een brutale spreuk is voor je huisbar of de naam van je bedrijf in felle lichten, ga brutaal om met je woorden en heb er plezier in!

 

Kies je kleuren zorgvuldig

Met gewone gloeilampen ben je beperkt tot wit licht. Maar met neonlichten is de sky the limit als het gaat om kleurkeuze. En verschillende kleuren kunnen verschillende stemmingen oproepen, dus het is belangrijk om verstandig te kiezen, afhankelijk van het effect waar je voor gaat. Rood en oranje zijn energieker, terwijl blauw en groen rustgevender zijn. En als je echt de aandacht wilt trekken, overweeg dan om meerdere kleuren in één bord te gebruiken!

 

Denk na over de plaatsing

Van neonborden wordt vaak gedacht dat ze het meest geschikt zijn voor donkere kamers of buitenruimtes. Maar ze kunnen er eigenlijk net zo goed uitzien in goed verlichte ruimtes! Als je een neonbord plaatst in een kamer met veel natuurlijk licht, hang het dan bij een raam, zodat mensen het zowel overdag als ‘s nachts kunnen zien. En als je het buiten zet, zorg er dan voor dat het op een plek hangt waar mensen het ook echt kunnen zien! Het heeft geen zin om een mooi neonbord te hebben als niemand het kan waarderen.

Neonborden zijn een gemakkelijke manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan elke ruimte. Of je nu een statement wilt maken in je bedrijf of gewoon je huisdecor wilt verfraaien, deze tips zullen je helpen het perfecte neonbord voor jouw behoeften te kiezen. Dus ga je gang en laat je creativiteit schitteren – letterlijk!

Gerelateerde

Berichten

recensies van ons

Ontdek ons brede aanbod aan productreviews, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van ondernemers en professionals te voldoen.