​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

Bisley kasten: Een overzicht van de verschillende typen

May 18, 2023
Inhoudsopgave

Als gerenommeerde fabrikant van kantoormeubilair staat Bisley bekend om zijn veelzijdige assortiment, waaronder de befaamde MultiDrawer die een revolutie teweegbracht op het gebied van opbergoplossingen. ABkantoor.nl biedt een ruime selectie van Bisley kasten aan, die aan de specifieke behoeften van ieder kantoor voldoen.

De geschiedenis van Bisley

Bisley, gevestigd in Surrey, Engeland, werd opgericht in de jaren 30 van de vorige eeuw. Hoewel het merk in de beginjaren voornamelijk gericht was op autoreparaties, evolueerde het door de jaren heen naar een focus op kantoormeubilair. De Tweede Wereldoorlog speelde een indirecte rol in deze verschuiving, aangezien Bisley begon met het ontwerpen van metalen containers die met parachutes gedropt konden worden. Dit bracht het merk steeds meer in contact met metaal en staal, wat resulteerde in de ontwikkeling van diverse producten, waaronder de iconische MultiDrawer uit 1958.

De veelzijdige Bisley kasten

Op ABkantoor.nl vindt u een gevarieerd aanbod van Bisley kasten die kenmerkend zijn voor hun praktische en functionele ontwerp. Deze kasten bieden oplossingen voor diverse opbergbehoeften, variërend van ladekasten tot andere typen kantoorkasten. Als u op zoek bent naar een kast die optimaal aansluit bij de behoeften van uw kantoor, dan is Bisley het merk voor u.

De Bisley ladekast

De Bisley ladekast is ontstaan uit de beroemde MultiDrawer en staat ook wel bekend als de meerladekast. Met drie tot vijftien laden is deze kast ideaal voor het opbergen en organiseren van diverse documenten. Bovendien biedt Bisley ladekasten met laden van verschillende groottes, waardoor ze geschikt zijn voor het opbergen van zowel losse papieren als kleinere kantoorbenodigdheden. Hiermee blijft de Bisley ladekast trouw aan zijn oorsprong uit de jaren 50, maar met een eigentijdse twist.

De Bisley archiefkast

Bisley archiefkasten zijn perfect geschikt voor het archiveren van verschillende documenten, waaronder mappen, folders en hangmappen. Onder deze noemer vallen diverse typen kasten, zoals de roldeurkast en de hangmappenkast. Wat deze kasten gemeen hebben, is dat ze speciaal ontworpen zijn om uw archieven efficiënt te organiseren.

De Bisley roldeurkast

De Bisley roldeurkast is een archiefkast die voorzien is van handige roldeuren. Hierdoor kunt u alle deuren tegelijkertijd openen zonder dat ze in de weg zitten. Met een duidelijk overzicht van de inhoud kunt u snel vinden wat u nodig hebt.

Overzicht Bisley assortiment

Voor een volledige overzicht van het Bisley assortiment kan je terecht op de website van ABKantoor.nl. Zij adviseren u graag bij de aanschaf van uw Bisley-meubiliar. 

Gerelateerde

Berichten

recensies van ons

Ontdek ons brede aanbod aan productreviews, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van ondernemers en professionals te voldoen.