​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

Search
Close this search box.

Waarom zou je bamboe jaloezieën kopen?

July 19, 2022
Inhoudsopgave

Bamboe jaloezieën behoren tot de meest populaire soort raambekleding ter wereld en dat is niets voor niets. Huiseigenaren kunnen bamboe jaloezieën kopen omdat ze duurzaam genoeg zijn om jaren mee te gaan. Ze zijn ook de perfecte raambekleding voor diegenen die een neutrale maar stijlvolle look willen.

Ze zijn milieuvriendelijk

Bamboe jaloezieën zijn een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele houten jaloezieën. Bamboe is een snelgroeiende plant en kan om de twee tot vijf jaar worden geoogst. Het is ook zeer duurzaam omdat ze weinig water en voedingsstoffen nodig hebben om te groeien. Het kweken van bamboe vereist dan ook helemaal geen pesticiden of meststoffen. Vanwege de groeisnelheid wordt bamboe beschouwd als een van ‘s werelds meest hernieuwbare bronnen. Bamboe is ook een natuurlijke hulpbron die groeit zonder dat er chemicaliën hoeven te worden gebruikt, waardoor het 100% biologisch afbreekbaar is. Dit maakt bamboe jaloezieën een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke optie bij het kiezen van raamdecoratie draai kiepramen.

Ze helpen schade door ultraviolette stralen te voorkomen

Bamboe jaloezieën beschermen tegen de UV-stralen die schade aan je huis en meubels kunnen veroorzaken. Je kent waarschijnlijk de effecten van UV-stralen op stoffen, maar ook dat ze huidbeschadigingen kunnen veroorzaken. Bamboe jaloezieën zorgen ervoor dat je huis er jarenlang fris en nieuw uit blijft zien doordat ze de schadelijke UV-stralen verhinderen stoffen te verbleken.

Ze verbeteren de luchtkwaliteit binnenshuis

Bamboe is een natuurlijk materiaal dat van nature antimicrobieel, antibacterieel, schimmelwerend en allergeen is. Dit betekent dat het geen huisstofmijt of allergenen bevat wat bij andere materialen wel het geval kan zijn. Het stoot ook ongedierte zoals kakkerlakken en termieten af ​​vanwege de zeer duurzame structuur. Deze eigenschappen maakt bamboe perfect voor het vervaardigen van jaloezieën. Dit is een belangrijke functie als je huisdieren of kinderen in huis hebt. Bamboe kan alleen worden gebruikt of gecombineerd met andere materialen zoals katoenen stof. Dit maakt ze ideaal voor diegenen die hun huis willen verfraaien met milieuvriendelijke producten, maar tegelijkertijd ook de stijl van de inrichting niet willen opofferen.

Ze zijn zeer duurzaam

Bamboe is een zeer sterk materiaal, dus het zal niet snel kromtrekken of breken. Dit betekent dat je bamboe jaloezieën lang mee kunnen gaan. Vergeleken met andere natuurlijke materialen zoals hout en andere materialen zoals kunststof, is bamboe veel harder en kan het vele jaren meegaan zonder dat er reparaties nodig zijn of dat je het moet vervangen. 

 

 

Tip: Meer zakelijk nieuws lezen? Bezoek dan www.123zaken.nl.

Gerelateerde

Berichten

recensies van ons

Ontdek ons brede aanbod aan productreviews, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van ondernemers en professionals te voldoen.