​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

Search
Close this search box.

Ballonvaart maken met Belgisch kampioen ballonvaren

January 15, 2023
Inhoudsopgave

Ballonvaart maken met Belgisch kampioen ballonvaren

 Sta je ook al jaren te popelen om eens van de grond te gaan in een ballonvaart? Het kan uiteraard ook dat je er al een aantal vluchten hebt opzitten, maar je de ervaring van het ballonvaren nog eens wilt beleven. Wat de reden ook is bij de mensen van C-Air ballonvaart ben je aan het juiste adres.

C-Air heeft reeds 20 jaar ervaring met het uitvoeren van ballonvaarten en neemt je graag mee op een tocht door het luchtruim. Twijfel je toch nog omdat je hoogtevrees hebt of ballonvaren eng of gevaarlijk vindt? Dit is niet nodig, wij helpen je graag over je schrik heen.

Ballonvaren het verloop

Ballonvaren betekent ongeveer één uur genieten. Onze piloot David Spildooren neemt je mee in het proces en zorgt ervoor dat de luchtballon volledig vaarklaar wordt gemaakt. Voor het ballonvaren zal hij je een uitgebreide briefing geven. Eens de luchtballonvaart start kan je genieten van een unieke blik op de weilanden, autostrades, parken, bossen…

Van bovenaf zie je alles kleiner worden, tijdens een ballonvlucht stijgen we en dalen we ook geregeld om je vanuit alle standpunten te laten genieten.

Zit ons vliegavontuur erop niet getreurd. Na afloop nodigen we je graag uit voor een drankje om gezellig na te praten. Hierbij krijg je nog een balloncertificaat als aandenken aan de fantastische ervaring.

Hoogtevrees tijdens een ballonvlucht

Doordat onze piloten jarenlang ervaring hebben in het ballonvaren, praten ze je wel door je angsten door. Tijdens een ballonvaart heb je namelijk geen hoogtevrees, doordat je geen contact maakt met de grond. Voor een ballonvaart heb je uiteraard veel vragen neem even een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe plan ik mijn ballonvlucht in?

Je ballonvlucht kan je inplannen via onze online vluchtplanner, na het kopen van een cadeaubon kan je met je boekingscode je vlucht inplannen.

De mensen van C-Air doen ballonvaarten in heel België, ze zijn gespecialiseerd in de regio’s van Antwerpen, ballonvaart Sint-Niklaas, ballonvaarten in Oost-Vlaanderen

Neem contact op met C-Air ballonvaren, prik jouw datum en voor je het weet zweef je tussen de wolken. Wij helpen je graag verder om deze unieke ervaring te verwezenlijken.

https://www.ballonvaart-antwerpen.be

Gerelateerde

Berichten

recensies van ons

Ontdek ons brede aanbod aan productreviews, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van ondernemers en professionals te voldoen.