​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

Gratis Google ADS offerte aanvragen

March 4, 2022
Inhoudsopgave

Gratis Google ADS offerte aanvragen

Vraag een Google ADS Offerte aan om erachter te komen waarmee jij kan scoren in Google of andere zoekmachines. Wij gaan dan direct kijken naar de informatie en producten die je op jouw website hebt staan. We doen dan een technische screening om te kijken of er ook SEO verbeteringen mogelijk zijn. Daarnaast kunnen wij ook onderzoeken welke doelgroep bij jouw producten of het bedrijf past. Wij gaan kijken op welke zoekwoorden je het beste kunt gaan adverteren. Hierbij letten wij niet alleen op het zoekvolume, maar ook de conccurentie.

Wanneer er veel conccurentie is dan stijgen de kosten ook snel en mogelijk krijg je dan te maken met loze kosten doordat de conccurentie gaat drukken op jouw advertenties. Soms zit je als ondernemer ook aan een bepaald budget gebonden. Geef dit aan bij de aanvraag en dan kijken wij wat je voor dat budget op de korte termijn kunt bereiken. Als je meer verkoopt komt er ook meer budget vrij en zo kunnen we jouw bedrijf uitbouwen. Het succes van de verkopen die jij genereert is ook weer het succes wat wij hebben met de advertenties die we voor je plaatsen.

Wat is Google ADS?

Google ADS is het meeste bekende systeem waarmee je in de zoekmachine kunt adverteren. Het is een advertentieplatform waar je advertenties kunt maken voor jouw bedrijf. 94% van al het internetverkeer gebeurt via zoekmachines zoals Google of Bing. Er zit dus ook een grote markt aan klanten die je via deze manier kunt bereiken. Als beginner heb je vaak veel tijd nodig om het systeem onder de knie te krijgen en het ook op de juiste manier te begrijpen. Dit is dan ook de reden dat veel ondernemers ervoor kiezen om dit uit te besteden aan een marketingbureau. Onderaan de streep is dit voordeliger, maar het is vooral ook effectiever. Er werken immers experts met tientallen jaren ervaring bij Designmarketking.

Wat je kunt bereiken met adverteren in de zoekmachine?

Er is veel wat je kunt bereiken met adverteren in de zoekmachine via Google ADS. Als de website goed en gebruiksvriendelijk is ingericht kun je veel verkopen realiseren. Ben je als ondernemer meer een dienstverlener dan kan het belangrijker zijn om gevonden te worden op basis van informatie. Hiervoor raden wij adverteren niet aan, maar je kunt daarvoor wel SEO inzetten. Ook kun je een hogere SEO positie krijgen door adverteren, want de waardes van je website stijgen door het groter aantal bezoekers. Hou goed de gegevens in de gaten zodat je zo min mogelijk budget verspild of besteed dit uit aan marketeers.

Gratis Advies van marketing experts aanvragen

Bij Designmarketking hebben wij een team van marketing experts die jou een Gratis Google ADS advies kunnen geven. In dit advies zullen we je dingen uitleggen als waar jouw bedrijf op gevonden kan worden en welke resultaten je hiermee kan bereiken. Dit doen wij door gepast zoekwoorden aan te leveren, maar ook kijken wij naar welke doelgroep bij jouw bedrijf past. Tevens vinden wij het ook belangrijk dat jij als ondernemer ook inbreng hierin hebt. Als jij bepaalde doelen in je hoofd hebt dan kun je deze altijd met ons delen. Wij kunnen je dan precies vertellen wat de mogelijke resultaten zijn, maar soms kunnen we je ook een betere manier adviseren om zoveel mogelijk omzet te halen. 

Gerelateerde

Berichten

recensies van ons

Ontdek ons brede aanbod aan productreviews, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van ondernemers en professionals te voldoen.