​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

Search
Close this search box.

Hoe bescherm jij je smartphone optimaal?

August 16, 2022
Inhoudsopgave

Als je net een nieuwe telefoon hebt gekocht, ben je er natuurlijk ontzettend zuinig op. Je let goed op dat je hem niet laat vallen en de kans is groot dat je tegelijk met je telefoon een iPhone 14 telefoonhoesje bestelt. Hoe langer je je smartphone hebt, hoe nonchalanter je er vaak mee omgaat. En ja, een ongeluk zit in een klein hoekje. Er zijn maar weinig mensen die hun smartphone nog nooit hebben laten vallen. In dat geval scheelt het echt enorm als je een hoesje om de telefoon hebt. Dan voorkom je de ergste valschade. Meestal is er zelfs niets aan de hand als een telefoon met hoesje op de grond valt. Jij blij, telefoon blij!

Voorkomen van krassen

Het scherm is ook zo’n dingetje als je net een telefoon hebt. Het ziet er gaaf en blinkend uit, helemaal zonder vlekken en krassen. Helaas komen die vanzelf. Vlekken zijn zo erg nog niet, want die poets je wel weg. Maar krassen zijn hinderlijk. Je scherm is het meest gevoelige onderdeel van je smartphone. Valt je telefoon, dan heb je al snel een kras te pakken. Doe je de telefoon samen met een sleutelbos in je tas of broekzak? Reken maar vroeg of laat op krasjes. Op zich is een scherm vaak wel te repareren, maar dat is niet goedkoop. Het aanschaffen van een telefoonhoesje in combinatie met een screenprotector is voordeliger en dus zeker het overwegen waard.

Je maakt er een persoonlijke gadget van

Dit voordeel van telefoonhoesjes is per persoon verschillend. Er zijn mensen die het liefst een zwart hoesje nemen. Of toch helemaal geen hoesje. Maar wil je echt een smartphone die helemaal bij jou past, dan is een hoesje zeker aan te raden. Telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren, soorten en designs. Neem maar eens een kijkje bij Casimoda. Het is zelfs mogelijk om een telefoonhoesje met foto te nemen. Zo heb je altijd je lievelingsfoto in het zich. Of wanneer je enorm houdt van de natuur of van dieren, dan is het gaaf om je telefoon te beschermen met zo’n cover.

https://www.casimoda.nl/apple/iphone-14-hoesjes/

Gerelateerde

Berichten

recensies van ons

Ontdek ons brede aanbod aan productreviews, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van ondernemers en professionals te voldoen.