ABC Zaken
Image default
Telecommunicatie

X-tra veel iPhone voor je geld

De iPhones van Apple zijn al sinds jaar en dag erg populair. Dit komt vooral door de vooruitstrevende technieken, mooie designs en geweldige software-ondersteuning. Doordat Apple de iPhones lang van iOS-ondersteuning voorziet zijn ze ook op termijn nog erg waardevol. En dat biedt kansen. Zo zijn er vandaag de dag leveranciers zoals Forza Refurbished, die eerdere modellen nieuw leven in blazen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een iPhone X, XS of XR weer zo goed als nieuw te kopen.

De X-familie wordt aangevoerd door de iPhone X. Dit toestel was de jubileum-edtie van Apple, welke de smartphone-wereld op zijn kop heeft gezet. Met een fantastisch OLED-beeldscherm, Face ID-ontgrendeling en een dubbel camerasysteem, was de iPhone X zijn tijd al ver vooruit. Inmiddels wordt de iPhone X niet meer door Apple zelf gemaakt of aangeboden. Gelukkig kun je nu de iPhone X refurbished kopen.

Dit betekent namelijk ook dat je stukken voordeliger uit bent. Koop je een refurbished iPhonebij partijen zoals Forza refurbished, dan ontvang je naast een scherpe prijs, ook nog eens twee jaar garantie op het gehele toestel. Dus ook de batterij! Tel daarbij de lange Apple-ondersteuning bij op en je beschikt nog jaren over een zeer premium iPhone, maar dan voor een heel schappelijke prijs. Want wat is een paar honderd euro nou, ten opzichte van de schrikbarende Apple-prijzen van rond de duizend euro!

Na de iPhone X heeft Apple het jaar daarop de iPhone XS refurbishedmet de wereld gedeeld. De iPhone XS is de nóg krachtigere opvolger van de populaire iPhone X. Het beschikt over hetzelfde ontwerp, een geweldig OLED-beeldscherm, dubbele 12 megapixel-camera en Face ID-ontgrendeling. Daarnaast heeft een iets nieuwere processor, waardoor dit toestel ook weer een jaar langer van ondersteuning zal genieten. Je koopt de Fout! De hyperlinkverwijzing is ongeldig.

Zowel de iPhone X als de iPhone XS zijn uit gerust met een 5.8 inch OLED-beeldscherm. Kort op de iPhone XS kwam Apple met de laatste versie van de X-familie. Dit model heeft een groter 6.1 inch beeldscherm, beschikt ook over een dubbele camera. De processor komt overeen met de iPhone XS, waardoor hij weer iets sterken en nieuwer is dan van de iPhone X. Je koopt de iPhone XR refurbished kopen van forza-refurbished.be.

Welke iPhone je ook neemt, je geniet bij Forza Refurbished altijd van een extra scherpe prijs en twee jaar garantie. Zo kun je ook de iPhone SE 2020 refurbished bij Forza kopen. Daarnaast is jouw keuze voor refurbished ook nog eens een duurzame keuze. Doordat een iPhone een tweede leven krijgt, worden nieuwe grondstoffen gespaard en draag je dus bij aan een circulaire economie. Zo is een refurbished iPhone van Forza veel voordeliger, biedt het meer zekerheden en is het nóg duurzaam ook!

Tip: wil je nog meer voordeel? Bij professionele refurbished leveranciers zoals Forza Refurbished, kun je ook je huidige device inruilen voor geld. Als je dit bedrag weer bijlegt tijdens de aanschaf van je volgende aanwinst, bespaar je dus nog meer op jouw volgende iPhone (of iPad).