​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

Met Xelion telefonie slimmer werken!

February 22, 2022
Inhoudsopgave

Bellen via Xelion telefonie – een must voor elk bedrijf

Voor elk bedrijf geldt dat één ding zeker is. De communicatie, zowel telefonisch en internet, zijn van vitaal belang. Een goede snelle internet verbinding is meestal wel goed geregeld in Nederland. We behoren tot de top als het gaat om het aantal breedband internet aansluitingen in de wereld. Maar ook de communicatie via de telefoon is nét zo belangrijk! Dat vinden wij bij NEWMINDS systems ook en daarom zijn we zelf voorstander en partner van Xelion telefonie bij bedrijven. Lees gauw verder waarom je ook moet kiezen voor Xelion.

Xelion Voip als de basis van uw communicatie

Xelion is een software oplossing voor bedrijven die gebruik maakt van VoiP. Het doel is het beste telefooncentrale aan te bieden voor zakelijke gebruikers, die altijd en overal te gebruiken is met elk platform en op elk apparaat. Xelion is ontwikkeld voor de MKB met de achterliggende gedacht dat het niet een op zich zelf staande dienst moet zijn, maar een integraal onderdeel binnen het bedrijf om uitstekend te communiceren met klanten en leveranciers. Uit de praktijk merken we dat bedrijven het meest prettig vinden dat hun medewerkers werken vanuit één platform voor de telefonie, afspraak, chatdiensten, whatsapp en sms. NEWMINDS systems brengt al deze zaken samen in één simpele oplossing binnen jouw bedrijf met de implementatie en support van Xelion.

Geschikt voor elk apparaat en overal

Het grote voordeel van Xelion telefonie is dat het samenwerkt met een breed scala aan apparaten zodat gebruikers zelfs kunnen kiezen wat de beste optie voor hun is. Bekende hardware apparaten zoals IP telefoons, DECT, analoge adapters en Entry Units kunnen allemaal geïntegreerd worden met Xelion . Alles bij Xelion is erop gericht dat je met je organisatie en personeel flexibel kunt blijven en eenvoudig omhoog schalen of naar beneden.

Goed bereikbaar tegen lagere kosten

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor een vast mobiel integratie en één telefooncentrale. Het verbeteren van de bereikbaarheid is natuurlijk een van de meest belangrijke, maar ook het kostenaspect wordt niet vergeten. Door namelijk alle mobiele en vaste telefonie te integreren in één centrale zal dat ook de kosten enorm drukken en dat is natuurlijk een prettige bijkomstigheid.

Houd zakelijk en privé gescheiden met de Xelion App

Dankzij de Xelion App kunnen gebruikers vanaf hun mobiele telefoon eenvoudig schakelen tussen privé en zakelijke gesprekken. Dit geeft niet alleen duidelijk onderscheid in de type gesprekken, maar zo kan de gebruiker ook zijn zakelijke bereikbaarheid zelf beheren en op afwezig zetten wanneer dat nodig is. Is de gebruiker zakelijk niet actief, dan schakelt automatisch zijn privé bereikbaarheid in.

Meer doen met minder = slimmer werken

Stap over op Xelion en omarm het slimmer werken voor jezelf én je medewerkers. Dankzij Xeliion en de handige Xelion app voor mobiel hebben vooral medewerkers die op locatie moeten werken er enorm profijt van. Het maakt het mogelijk om doelgerichter en efficiënter te werken.

Voor een integratie in jullie organisatie kun je contact opnemen met NEWMINDS systems ict bedrijf uit Hengelo. Wij zijn officieel partner van Xelion en kunnen zodoende de implementatie en support bieden.

https://www.newmindssystems.nl/

Gerelateerde

Berichten

recensies van ons

Ontdek ons brede aanbod aan productreviews, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van ondernemers en professionals te voldoen.