​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

De beste badkamermeubels voor een badkamer met een schuin dak

March 30, 2022
Inhoudsopgave

Badkamermeubels voor badkamers met een schuin dak kunnen een uitdaging vormen. Een douche kan je al niet meer overal in de badkamer plaatsen, bijvoorbeeld. Dat beperkt je al in de opties van de inrichting van je badkamer. Maar als je weet welke meubels je waar neer moet zetten en welke keuze aan meubels je hebt, is er nog altijd iets moois en fijns te maken van de badkamer.

Denk aan je radiator: niet meteen iets dat je als een meubel zou beschouwen, maar die zal je toch zeker wel een in de ruimte willen. Driemaal raden waar je die kan plaatsen…

Het beste badkamermeubel voor onder een schuin dak

Het beste badkamermeubel voor onder een schuin dak is de badkuip. Omdat die niet hoog is en je er niet rechtop in staat of hoog moet reiken om er iets uit te kunnen pakken, heb je geen hinder van het laag aflopende plafond. En als de zon uit de goede hoek komt, heb je er meteen een voordeel bij: je kan baden in zonlicht dat direct vanuit een dakraam op je gezicht valt.

Andere badkamermeubels in een badkamer met schuin dak plaatsen

Voor een prettig effect in je badkamer, moet een badkamermeubel niet te overweldigend zijn en bij een badkamer met een schuin dak gebeurt dat relatief snel. Zorg ervoor dat de douche niet te dicht bij het schuine dak plaatst: het liefst daar zo ver mogelijk vandaan.

Plaats zoveel mogelijk meubels die laag of minder diep zijn onder je schuine dak. Denk daarbij aan je wastafel of de radiator. Je kan ook enkele versiersels in de badkamer plaatsten om de badkamer wat groter te laten lijken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kamerplant.

Met een schuin dak oogt een ruimte al snel kleiner en op die manier kan je dat makkelijk verhelpen.

https://www.badkamermeubelshop.be

Gerelateerde

Berichten

recensies van ons

Ontdek ons brede aanbod aan productreviews, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van ondernemers en professionals te voldoen.