​Ontdek een opwindende reis door de zakelijke wereld met onze boeiende website! Gemeenschap van mensen met een passie voor zaken.

Search
Close this search box.

Gratis WordPress website offerte ontvangen

March 4, 2022
Inhoudsopgave

Gratis WordPress website offerte ontvangen

Als jij een website wil laten maken dan is WordPress de beste keuze. Ontvang een Gratis WordPress website offerte zodat je meteen weet wat het gaat kosten. WordPress is een veelzijdig CMS systeem wat door meer als 40% van de bedrijven wereldwijd gebruikt wordt. Bedrijven kiezen hier vaak voor omdat ze makkelijk nieuwe producten of berichten kunnen toevoegen zonder dat zij hier technische kennis voor nodig hebben. Tevens is WordPress ook een van de veiligste systemen omdat miljarden personen en bedrijven lid zijn van de community. Bijna iedere week wordt WordPress wel geupdate voor de veiligheid. Je kunt betaalde plugins kopen voor extra beveiliging, maar dit is meer voor het gevoel als dat het echt iets toevoegt.

Tevens heeft het CMS WordPress veel plugins die het werk makkelijk maken. Denk hierbij aan het integreren van software voor betalingen of een koppeling met je boekhoudprogramma. Alles wat je online verkoopt wordt dan doorgestuurd naar het boekhoudsysteem waardoor je niet alle facturen opnieuw hoeft in te voeren. Bij sommige bedrijven is dit gratis, maar vaak kost het tussen de 50 en 100 euro per jaar. Echter als je ziet wat een tijd dit bespaard dan is dat het ook zeker wel waard.

Daarnaast kun je Woocommerce gratis gebruiken om een webshop op te zetten. Ook dit is handig want je kunt hele lijsten met producten direct importeren. Het gaat vooral om de tijdswinst wanneer bedrijven kiezen voor WordPress. Als je dit in verhouding zet dan is het niet alleen makkelijk, maar het bespaard ook gigantisch op de kosten.

Meestal heb je de webdesigner alleen nodig voor een eenmalig webdesign en de rest is als je de tijd hebt mogelijk met plugins. Natuurlijk kun je altijd een webdesigner om hulp vragen als je er niet uitkomt. Echter is het allemaal niet zo moeilijk want er zijn veel handleidingen en tutorials te vinden in Google en met video’s op Youtube.

Waarom kiezen voor een WordPress website?

Veel mensen kiezen voor een WordPress website laten maken omdat het wereldwijd NR 1 is op het gebied van Content Managment System (CMS). Dit betekend dat je zonder technische kennis zelf een website of webshop kunt bijhouden. Je hoeft hiervoor alleen maar eenmalig een template aan te schaffen of een design te laten maken door een webdesigner. Het delen van nieuws gaat heel makkelijk via de knop nieuw bericht.

Het maken van een nieuwe pagina kan vaak gedaan worden met een drag and drop editor zoals Elementor of Divi. Je maakt makkelijk een goed uitgelijnde button om een product of dienst te bestellen. Daarnaast kun je producten ook makkelijk importeren vanuit een Excel template. Een prijs wijzigen is zo simpel als iets. Het enige wat je moet doen is bij producten de naam of EAN code invullen en dan kun je direct de prijs veranderen. Tussenkomst van een webdesigner is maar zelde nodig. Hierdoor bespaar je een boel kosten, maar ook tijd want je kunt het direct zelf invoeren.

De voordelen van plugins

Er zijn veel plugins die het laten werken van een WordPress website sneller kunnen maken. Dit heten WordPress cache plugins en die kunnen veel doen voor de snelheid. In November zijn de algoritmes van de zoekmachine geupdate en is de snelheid een grote factor voor de positiebepaling. Deze plugins kunnen de website van een andere locatie laten laden waardoor de snelheid hoger wordt. Maar ook kunnen deze pagina’s ongebruikte javascript codes verwijderen of CSS templates verkleinen. Tevens zijn er ook veel boekhoudplugins waardoor je altijd op 1 plek toegang hebt tot je facturen voor verkopen of abonnomenten. Ook kun je SEO plugins installeren zodat je de positie in de zoekmachine kunt verbeteren. Hierdoor kun je op bepaalde onderdelen de controle zelf weer in handen nemen en een boel geld besparen.

 

Gerelateerde

Berichten

recensies van ons

Ontdek ons brede aanbod aan productreviews, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van ondernemers en professionals te voldoen.